21.9.2014 Pajunen Rally dell´Adriaticon luokkavoittoon

Mikko Pajunen Rally Adriatico 2014

Kaksipäiväinen Rally Dell´ Adriatico  päättyi Mikko Pajusen juhlaan Italiassa. Mikko Pajunen ja Jonne Halttunen osallistuivat kisaan osana Renault Tropheota GIMA Autosportin Cliolla. Ennen soralla ajettavaa Rally Ardiaticoa Pajunen oli sarjassa toisena.

Pajunen ajoi koko viikonlopun vakuuttavasti ja naputteli pohja-ajat ensimmäisille kahdeksalle pätkälle. Itse, mies ei ajoonsa ollut missään vaiheessa kovin tyytyväinen, vaan kovempaa olisi pitänyt päästä.

- Kuski tässä on ongelma, ei ole hyvää ajoa. En tosiaan ole tyytyväinen, totesi Pajunen ensimmäisen pätkän maalissa.

Rallin kaksi ensimmäistä pätkää ajettiin myöhään lauantai-iltana pimeässä. Sunnuntai päivään autokunnat pääsivät lähtemään hyvin lyhyiden yöunien jälkeen. Matkaan lähdettiin kuitenkin voitto mielessä.

- Voitosta ajetaan ja lyödään kaasut pohjaan, katsotaan sitten mitä kyytiä muut tulee, toteaa Pajunen.

Mikko Pajunen Rally Adriatico 2014

Sunnuntain erikoiskoe-teitä oli vain kolme, jotka kaikki ajettiin kolmeen kertaan. Viimeisen huoltotauon jälkeen oli jo varaa höllätä kaasua. Pajusen johto toisena ajavaan Ferrarottiin oli reilusti yli minuutin. Ihan mummoja ei kuitenkaan lähdetty kirkkoon ajelemaan vaan kolmelle viimeiselle pätkälle Pajunen luovutti pohjat Ferradotille vain muutamien sekuntien erolla.

Voitollaan Pajunen ja Halttunen varmistivat myös Renault Trophy B-sarjan voiton. Tämä tarkoittaa sitä että kausi ei ole vielä ohi vaan seuraavan kerran poikien otteita nähdään Rally du Valli:ssa lokakuun puolivälissä uudella Renault Clio R3t:llä.
« takaisin uutisiin